Kennisbank: Betalingen
Fiscale attesten en facturen
Geplaatst door Eddy De Vos aan 29 January 2013 04:47 PM

Fiscaal attest
Factuur VBT

Fiscale attesten onder de vorm van facturen staan ter uwer beschikking op uw persoonlijke fiche op de VBT website.

Gewoon inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord en klikken op de link 'Intranet' in het blauwe vak waar ook uw naam nu verschijnt.

Onder het tabblad ' Facturatie' (gans rechts) vindt u uw facturen terug, klaar om af te drukken.

Al de facturen van de activiteiten die u heeft gevolgd en in de toekomst nog volgt bij ons zal u daar kunnen terugvinden.

Eerst inloggen:

inloggen

Klikken op de link " intranet"

Daarna verschijnt onderstaand scherm: onder het tabblad "Facturatie" vindt u de fiscale attesten onder vorm van facturen:

(3 beoordeling(en))
Dit artikel heeft me geholpen
Dit artikel heeft me niet geholpen